Локация
бул. Цар Борис III 262
София, България
Контакти
hello@perlstyle.com
Тел: +359 878 88 43 46
Назад

Отличие „Сайт на годината“

Ние от Perlstyle Studio изразяваме безкрайна благодарност за наградата „Сайт на годината 2022“, която спечелихме с проекта „MurphyStyle“ в категория Мобилно приложение. Това признание е изключително важно за нас и служи като потвърждение на нашата ангажираност към качеството и иновациите в уеб дизайна.

Проектът

„MurphyStyle“ беше значително предизвикателство, но ние се стремим да създаваме мобилни приложения, които не само впечатляват визуално, но и предоставят уникално и потребителски ориентирано преживяване. Искаме да благодарим на нашия талантлив екип от дизайнери, разработчици и маркетинг специалисти, които показаха своята отдаденост и създадоха мобилна апликация, която съчетава естетика, функционалност и лесна навигация.

Благодарим

и на нашите клиенти и потребители, които се довериха на нас и ни вдъхновиха да превъзходим себе си. Вашата подкрепа и обратна връзка бяха от изключително значение за успеха на проекта „MurphyStyle„.

Продължаваме да се стремим към изключителност и да развиваме уеб сайтове и мобилни приложения, които не само отразяват визията и целите на нашите клиенти, но и предлагат незабравимо потребителско изживяване. Благодарим, че ни се доверявате!

Ние сме

изключително горди и мотивирани от спечелената награда „Сайт на годината 2022“ в категория Мобилно приложение. Това е нов стимул за нас да продължим да предлагаме креативни решения и иновативни уебсайтове за нашите клиенти.

Очаквайте още изумителни проекти от Perlstyle Studio през 2023г.

Perlstyle Studio
Perlstyle Studio
https://perlstyle.com