Локация
бул. Цар Борис III 262
София, България
Контакти
hello@perlstyle.com
Тел: +359 878 88 43 46

01 // Услуги

Ние се стремим
да създаваме гъвкави уеб решения.

Механизъм в красива опаковка – това е уеб сайт. Има множество случаи на красива опаковка с недобре работещ механизъм в нея, както и обратното – перфектна машина с невзрачен облик. Ние се стремим да избягваме тези комбинации.

Уеб
дизайн

Дизайнът на уеб сайта трябва да бъде: Привлекателен, интуитивен и с удобна навигация. Директен в текстовете и описанията. По възможност лаконичен и постоянно отворен за новостите в мрежата. С перфектен механизъм, синхронизиран с търсещите машини в нета.

Корпоративен
уеб сайт

Корпоративният уеб сайт е информационен сайт, поддържан от бизнес или друго частно сдружение. Чрез него намирате и привличате нови потенциални клиенти. Специализирани сме в изработката на уеб сайтове за бюти индустрията – фризьорство, красота, дерматология и други. 

Продуктов
уеб сайт

Това е презентационен или информационен уеб сайт, ориентиран към потребителите и дистрибуторите на продукт или услуга. Неговата основна цел е да им помогне при избора като изтъкне предимствата на това, което предлага Вашата фирма.

Имиджов
уеб сайт

Имиджовият уеб сайт е удачно решение за представяне на предлаган бранд, продукт или услуга по ефектен начин. Той играе роля на визитка за фирми и организации. Кратък и изключително бюджетен вариант за всички.

0

дигитализирани
бизнеса

0

успешни
проекта

02 // Как го правим?

Индустрии,
в които сме,
най-добри.

Дългогодишната работа и наблюдения свързани с интернет позволиха да натрупаме сериозен набор от „инструменти„, който позволява постоянно да се разширяват границите на фантазията и възможностите ни.

Готови ли сте да изпълним вашия проект? Пишете ни.

Красота
0%
Мода
0%
Услуги
0%
Дизайн
0%
Естетика
0%
Новини
0%
03 // Бенефити

За какво

може да разчитате
на нас?

Разберете с какво можем да бъдем полезни за новият ви проект.

Управление на домейна

Предоставяне и поддръжка на домейни. Настройване на всички видове параметри за правилното функциониране.

Грижа за сигурността

Настройване на всички видове сертификати. Одит на сугурността на вашия уеб сайт. Постоянно обновяване на сигурността на Вашият сайт.

Лесен контрол панел

Предоставяне на контрол панел, с който лесно и удобно ще администрирате своят Уеб сайт. Програмиране на специфични функционалности за вашите нужди.

Резервно копие

Редовно извършване на backup на всички файлове, бази данни и имейли. Поддъргане на архив на наш сървър.

Бързо съдействие 24/7

Разчитайте изцяло за отстраняване на проблеми свързани с Вашият сайт.

SEO анализ

Предоставяне на информация относно трафика, индексирането на страниците на вашия уеб сайт и използваните ключови думи  при търсене.

Ние сме отбор експерти в дигитализацията
на бизнеси свързани с