Ние сме фабрика
за приложения и идеи!
Perlstyle Studio
Ние сме фабрика за стартиране на идеи на всички платформи.

Идеята ви за приложение заслужава по-добро място, отколкото в ума ви. Може би в горната част на Apple Store или Google Play Store. Какво ще кажете да представите идеята си пред света?
Perlstyle е компания за разработка на уеб и мобилни приложения – предоставя решения от край до край, които се грижат за разнообразна аудитория, като покриват всички основни технологии в своята сила.

Идеята ви за приложение заслужава по-добро място, отколкото в ума ви. Може би в горната част на Apple Store или Google Play Store. Какво ще кажете да представите идеята си пред света?
Perlstyle е компания за разработка на уеб и мобилни приложения – предоставя решения от край до край, които се грижат за разнообразна аудитория, като покриват всички основни технологии в своята сила

Основни услуги
ОНЛАЙН МАГАЗИН
МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ
ФИРМЕН САЙТ
КОРПОРАТИВЕН САЙТ
МЕДИЕН САЙТ
ЛИЧЕН САЙТ – ПОРТФОЛИО
SEO ОПТИМИЗАЦИЯ
ПЪЛНА ПОДДРЪЖКА
ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Нашите програмисти са готови да реализират вашия уебсайт. Индивидуално програмиране на фирмен, корпоративен или личен сайт.

perlstyle studio
Гледайте как идеята ви оживява

Процесите, които следваме в Perlstyle са прозрачни. Предоставяме ви ежедневни актуализации, за да видите, че вашата идея расте.

Имаме и двете - Отдаденост и опит

Страхотните неща изискват време. Трябва време за създаване на успешно приложение и ние се отличаваме с експертиза, както и с търпение.

Сигурност, безопасност и поверителност

Вашата сигурност е наш най-голям приоритет. Вие се доверявате - ние ще гарантираме безопасността на вашата идея за приложение.

Обичаме логически и гъвкави методологии

Това са набор от методологии и програмни техники при програмиране, софтуерна разработка и управление на софтуерни проекти.

Използваме доказани подходи - това работи

Планираме проекти с глобално мащаб. Нашите разработчици поддържат връзка с вас, за да разберат вашите цели и да планират съответно.

Изграждаме прекрасни решения на добри цени

Ние предлагаме невероятни дигитални решения, както и цялостна грижа за тях Нашите ценови политики са гъвкави и едни от най-добрите в бранша.

От какво имате нужда?
Е-МАГАЗИН
СИСТЕМА
ПЛАТФОРМА
МАРКЕТИНГ